4 tassar till SM 2012 : )


I helgen var det lagtävling i borås! Det var lag x4 lopp och vi behövde 2 pinnar för att kvala in till årets sm!
Det var bara såpass med lag så att det blev 2 pinnar till varje lopp så det gällde att köra.

Första loppet gjorde Bixx jätte bra, i slutet var en sekvens där jag inte var med överhuvudtaget så det  blev lite skakigt där och fram till aet där han hoppade,( ajaj!! ) men vi lyckades ta oss i mål iallafall..
Andra agilityloppet sprang jag på vid aet och då gick han ju ner superfint men efter aet var ett hopphinder rakt fram och sen skulle man svänga vänster till en tunnel. På banvandringen var jag ju supersäker på at jag skulle få in ett blindbyte sär emellan hindret och tunneln och det hade jag fått också o jag hade gjort de där jävla blindbytet i tid och inte väntat tills jag själv nästan springer in i tunneln och trycker Bixx utanför!! Usch vad sur jag va på mig själv, så dååligt av mig, körde på som fanken ändå och fick ett bra lopp efter den lilla incidenten!

Sen var det hopplopp A, Nu jäklar var jag taggad och jag sprang som fanken och Bixx gick som en klocka, jag kunde väl varit lite snabbare i slutet som var en raka med lång tunnel och två hopphinder men annars kan jag inte klaga på särskillt mkt, äntligen en nolla!

HopploppB kändes ochså bra men då började man med lite svängar och sen en lång raka ner till slalom, jag valde att vara på "utsidan" eftersom jag aldrig hunnit fram att "peta" in honom i slalom, han gick fint mot slalom och eventuellt kanske jag skulle lagt till ett "bixx slalom" precis innan för han gick in fel. Jag tycker dock att han borde ha fixat det själv eftersom jag var på utsidan och var en bra bit ifrån så jag inte störde honom. Menmen hem och träna kanske ? ! 5fel igen men körde på och fick bättre tid än många andra som nollade trots en vägran så det kändes bra ändå.. INGA DISKAR för någon i laget!! SUPERBRA

Tack laget för en rolig tävling och för att ni är klippor när en annan får fel!!
på denna tävling får jag nog ge Linda nått litet extra för hon körde två hundar, nollade sot i ALLA lopp som är med i vårt lag och fick en femma med glittra ( hon var trött i slutet och då rev tyvärr lilla gammeltanten) som är med i ett annat mediumlag. Altså nollade hon 7 av åtta lopp, DE är inte illa, grymt Linda!

Det hela slutade med att vi vann 2 lopp och kom tvåa i ett, och typ kanske 4a i ett eller nått helt suveränt ju!

TJOHOOOO!

VI SES

Update träning

VI BLÅSTE INTE BORT!!
;)

Det var en rolig träning, film kommer snart sålänge får ni ett klipp med olika träningar på och olika bilder:
http://www.youtube.com/watch?v=DuUO1jDJjE0

Det är ju faktiskt skitkul att göra filmer ;)



Nu laddar vi för lagtävling imorgon, wohoo!!


VI SES

Härliga helg! Lite träning och lagtävling.


Hallå där ute, ni blåser väl inte bort, eller?
Marwin höll på att flyga iväg när vi var på en liten runda innan (okej , jag tar i lite) fy sjutton vad det blåser!

Helgen började med lite kalas för min kusin igår, jag kom ju såklart sist som vanligt eftersom jag jobbar som jag gör! Det var trevligt med lite kalas även om vi hade ett förra helgen också!

Vår släkt börjar bli lite som ett babyboomprogram, haha!
Vi har två små i nästan samma ålder plus en liten som är ett halvår, och jag tror och ger mig på en fulig och säger att det nog kan bli en till inom snar framtid hos en av mina andra kusiner... den som lever får se...

I eftermiddag ska jag och Marwin träna lite med Kitty och Hyper. Ja om vi inte blåser iväg då!
Bäst att träna honom lite idag eftersom han ska vara hemma hos pappa imorgon när vi är i Borås med Bixx, annars äter han väl upp inredningen där hemma :)
Fullt så odräglig som jag framställer honom är han nog inte men han behöver iallafall mycker träning så han blir trött i sin lilla hjärna, det blir lite lättare då iallafall!
All snön har ju töat bort här nere så det kan vara så att det är en flod på planen och då går det ju inte heller att träna. Ibland önskar man att man skulle ha en inomhushall för sig själv, det hade varit någonting det!
Ungefär som Jonas (Erlandsson) har det, man går från sitt eget boningshus in i hallen nästan, perfekt!

Imorgon fortsätter jag och mamma helgen med att åka till Borås på lagtävling. Trots att det bara är jag som ska tävla så ställer mamma upp och följer med, hon är snäll hon!
Vi hoppas ju såklart på att ta våra sista pinnar med laget så vi får tävla lagsm i år också, om inte så har vi chans på kumlas tävling också  men då är vi bara tre. Imorgon är vi fyra och det ska bli såå skönt!


Ska försöka få lite filmat på träningen om jag kommer ihåg det!

VI SES


Kreativt jobb!







Igår var Min syster på besök på salongen för en ny look!

Såhär blev resultatet:
Kortklippt på ena sidan fast med en lång polisong kvar för att inte känna sig helt kal. 
Kort uppe på för att få till lite fräck stil, där bak är det klippt precis som en page/bob när det bara ligger ner vanligt men när man ställer det och busar till det så blir det en anna frisyr och blir fräckare.
Andra sidan är där lite längd på för att skapa skillnad. (och för att hon själv ville ha det)
Färgen blev en vanlig mörkbrun på det korta på sidan och undertill på lugg och den långa sidan, lite mörkviolett uppe i tillsammans med lite mer lila/röda slingor i luggen för att få effekt :)

Det är sååå kul att få fria händer ibland!!
Man blir så lycklig ända in i själen när man får lova att bara vara kreativ och blanda hejvilt ( utan att de ser knäppt ut såklart) det är då man riktigt känner passionen för sitt jobb!
MER KREATIVITET TILL VÄRLDEN TACK!

Marwinträning!

http://www.youtube.com/watch?v=OJDpe7ED8Kk&feature=share

Var och tränade idag  och kom ihåg att filma lite, så nu har jag gjort en liten film ( min första film så den kanske inte är så super) på lite vad vi har gjort i februari. Vi har ju såklart gjort mer men man glömmer att filma varje gång!

Idag var första gången Vi hoppade med bommar i en hel kombination, det gick både si och så, ibland ville han inte och sprang sidan om för de gick ju snabbare!
Andra gånger hoppade han som om han aldrig gjort ngt annat i sitt liv, men det är nog vanan som ska in tror jag :)

Bixx gick också super idag och jag vågade släppa och sticka, nu längtar jag efter tävlingssommar!!



VI SES

Danmarkstävling!

Tjena! sitter här mitt i natten när man borde sova men faktiskt så var det inte alls längesen jag kom hem från tävling..
Imorse åkte Jag och Mamma, och hundarna ( minus higgins ) till Danmark för att tävla på deras inomhustävling i vallensbaek.
Det var dubbla klasser denna gången så det var väl mycket därför vi kände att det var lönt att åka dit, och så va det ju det där sista certet som jag och Bixx behövde! ( vi behöver precis som i sverige ta tre st cert i danmark för att vi ska bli champions medans dem endast behöver ta ett i sverige)

Vi började med agilityklasser och för mig och Bixx gick det inte alls, helt övertänd hund och lite för loj förare är då inte någon bra combo!!
Mamma och Kid hade inte heller nån tur med sig men dem gjorde snygga lopp iallafall och det såg mycket fint ut!
Sen var det då dags för hoppklasserna och jag var tvungen att skärpa till mig om jag ville ha det där certet, många svenskar fanns på plats för att jaga samma som mig!!

Jag gick ut som sista startande och fick lite peptalk av Maria Harrysson ( med pudeln Elis i medium 3)
slog mig lite lätt på kinderna för att vakna till och gick ut och körde, det var slit men vi kom i mål nollade och gick in på en andraplats och fick certet!!

Så från och med nu kan Bixxan titulera sig - Svensk hopp champion, Svensk agility Champion OCH Dansk springchampion! - Min fina blåa hund som visar vad han kan i precis rätt tid!!


Sen hade vi en hoppklass kvar att köra, lite knasiga vinklar tyckte jag när jag gick banan men det gav sig när man väl var inne på banan och körde, vi kom i mål även här och blev tvåa även i denna klassen :)

Mamma och Kid gjorde ett felfritt lopp med ganska mycket kludd men dem tog sig i mål  och blev till slut 4:a ( ettan tog certet ) Dem va på samma sekund med massa kludd på banan så ett felfritt lopp hade troligtvis gett både certet och förstaplatsen menmen, näsa skjuter ingen hare som man säger!
Fina kontrollerade lopp har dem gjort iallafall och jag är helt säker på att hon är nöjd med det :)
Kid han är alltid nöjd när han får jobba :)


NU ska jag minsann gå och lägga mig!

VI SES

Lite träning i snön!

Efter jobbet plockate Kitty upp mig och så åkte vi och tränade, ja vi är galna och tränar i snön men hundarna gillar det och vi har ju krav efter väderförhållandena..

Idag blev det en hoppkombination för Marwin med lite av varje i för att jag ska checka av vad han fattar och inte fattar. Jag tycker han fattar bra och han var duktig, dock måste jag lära mig att han inte orkar träna så länge. Han blir trött i sin lilla hjärna  :)


Här är kombinationen, jag gjorde två olika och jag gjorde även lite andra svängar men det var såhär den va tänkt för lilleman :)
Här fick jag in både ut, runt, fram med blindbyten, bakombyten och jaakkosvängar så det kändes som en bra liten kombination.
Vi har nästan precis börjat sätta ihop olika saker i samma kombination just för att jag ska se om han verkligen fattat runden gjag lagt på dem olika sakerna och bytena, och det har han bevisligen gjort :) superroligt att se utvecklingen på min svarta fara!!

Sidan av jobbar vi med slalom och kontaktfält, det går sakta men säkert framåt!
Det tar ju sin lilla tid o man vill ha en bra grundträning därför var det ju J*vligt onödigt att det kom massa skitsnö mitt i vår planering, himla dumt!!


Nu har jag en trött hund brevid mig i soffan så han har nog fått sitt idag, själv ska jag mysa ner mig och kolla på tv en stund innan sängen kallar!
´
VI SES

hard workwork

... Igår skulle jag tränat men fick jobba över, de va liiite illa eftersom det är tävling i helgen! jag hade gärna tränat en sväng i veckan på lite smågrejer.. Får se om jag kan lösa det ändå :)
Lillgrabben får iaf träning imorgon, de kan han behöva minsann för snart klättrar han väll på väggarna här hemma!


Ska snart iväg till jobbet och hoppas att Lotta har hittat en ny telefon då vår har gått söndee, DET är illa..

Vi hörs !!

En blogg!

♥ Jag har haft bloggar förr och det har väll gått sådär, meen skam den som ger sig!!
Jag provar igen och nu kommer det mest handla om mina fantastiska små prinsar: marwin och Bixx.

Dem är mina guldklimpar som jag tränar och tävlar agility med. Här får ni följa oss när vi far sverige runt och tävlar om somrarna!

Bixx är min gamling, han är sju år och är i sina bästa år :)
Marwin är minstingen, han är bara sju månader och har en del kvar framför sig :)



Marwin & Bixx





VI SES!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu