Lilllördag eller onsdag, eller lilllördag

Ja, idag är det Onsdag även kallad lillördag. Betyder det att man får äta liite lördagsgodis idag?
Näe, här blir det inget lördagsgodis och ingen läsk, kanske lite morotsstavar om jag är riktigt snäll!
Sprang en sväng idag med efter jobb men det fick bli på asfalt hela vägen för att jag inte vågar springa i skogen när det är mörkt. Jag hade nog inte ens vågat springa därom det fanns lampor, nej, det får bli skogen när det är ljust minsann!
 
Lite bättre drag på jobb idag, skönt! Allt blir så mkt trevligare när därär bra drag och folk kommer och går hela tiden, men vänta bara tills lönen kommer, då får jag det hett om öronen!! ;) hihi
 
 

En vecka som kan bli så in i nordens segdragen!!

Jo, det är ju så. Nu när det varit jul och alla gjort av med sina pengar då blir det segdraget på jobb emellanåt.
Männsikorprioriterar bort sig själva när dem egentligen skulle behöva göra nått fint för sig själv istället men ja, det är väll så det är. Jag får väll försöka göra lite nytta hemma, ut å träna både med och utan hund och sen jobba som satan när där ringer folk som vill ha tid :)
Jag ska väll egentligen inte klaga för redan nästa vecka börjar det fyllas igen men fasen så tråkigt det ser ut i bokningsblocket denna veckan. När man får lite smått panik så får man vända blad i bokningsblocket och börja andas igen!
Jag hade gärna vunnit några hundra tusen, det hade varit bra hjälp tycker jag, lte tröst sådär :)
 
 
 
 

Första joggingturen!

Usch ja, så vardet den där första turen ute i spåret, ett helvete är vad det är!
Även om det inte var såå jätte längesedan jag var ute och sprang så är det precis som om det var första gången igen när man haft ett litet uppehåll, förjävligt!!
Nu är den där första turen gjort iallafall och Marwin fick följa med minsann.
Det är mer motiverande för mig när Marwin är med för då kan jag se ner på honom och tänka på varför jag gör det och varför jag borde vara ute och springa några gånger i veckan, dock kommer han inte få följa med på alla turerna, det är nog inte allt för bra, men nån gång då och då är helt ok :)
 
Nu gäller det att göra lite stretching annar kan jag väll inte gå imorgon ;)
 

England!!

Precis hemkommen från England där jag varit och hälsat på Kitty som pluggar där! Familjen hon bor hos var helt underbar och delade också vårat intresse för hundar, även om dem inteär såå träningsgalna som vi förståss :)
Vi hann med lite shopping och lite nyårsfirande också! Jag och Kitty höll i aftonen som fixade med mat och städade, alltihop blev mkt uppskattat och det var jätteroligt :)
 
Imorgon är det tillbaka till verkligheten och jobbet men det blir ju en mjukstart med en tvådagarsvecka, precis min smak ;)  Jag har aldrig förstått varfr det går  så himla fort att vänja sig vid att vara ledig men tar typ en vecka att känna sig på g på jobb igen, jaa, man är ju knasig altså!!
 
Jag och kitty bestämde ossför att när hon kommer hem skavi börja träna igen, och då inte bara hund tan även oss själva :D Jag tänker tjuvstarta, så får vi se resultatet till sommaren.
 
nu blir det kvällsmys med min svartvita prins som jag saknat så in i bomben!!!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu