OJ OJ OJ

Här har det jävlar inte hänt mycket på länge! Nä men nu, idag, precis nu tänkte jag skriva lite iallafall..
 
Vi har kommit en bit sen sist jag skrev kan man säga, Nytt år, Nya möjligheter. Det har varit ups and downs och kanske kanske lite more of the downs till och med.
Marwin har debuterat och vad kan jag säga? Han är ta mej fan helt underbar!!
En 1a plats och en 2a plats och två pinnar!
Vi har tävlat igen efter det, igår, i Lomma. Där kom det unga huvudet fram och han var lite frånvarande i vissa partier och bara sprang åt konstiga håll utan att lyssna ett skit på vad jag sa, trots det blev det en vinst och pinne i hoppklassen med nästbästa tid ( bästa hade syrran Lyxx men med fem fel)  och vi kunde säkert tjänat in 2 sekunder på dem dära " jag kan själv" vägvalen Marwin hade för sig..
I agilityklassen blev vi diskade när han stängde öronen och sprang för långt, fick en kass vinkel över hopphindret och därmed kass vinkel till nästa och en matte som stod mitt i vägen dessutom.. Dock mycket stolt för kontaktfälten och resten av banan!!
 
Jag är stolt över mig själv att jag låter honom göra det han kan på balanshinderna, säger mitt okej och inte skyndar på som med bixx i början, dem ska sitta och så är det bara!

http://www.youtube.com/watch?v=aLTTKXWnFVw - här är debuten
 
http://www.youtube.com/watch?v=fSrdhZnt6zg&feature=youtu.be - och här den inte fullt så fina andra tävlingen


 
Bixxan då, jo han ligger i träning på tävlingarna och nu får jag skärpa till mig ordentligt för snart är det landslagsuttagning och då måste vi vara synkade! Mamma tävlade honom i tranås i helgen eftersom jag var i lomma och dem var då verkligen inte synkade, 4 disk av 4 möjliga så nu får jag vara lite extra noggrann på DM till helgen, vilket jag kan det är ju ändå inoff :)

tränatränaträäääna!!!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

daysbyelin

En Blogg om mig ( Elin ) & mina hundars bravader !

RSS 2.0