Sofiero internationella tävling


Imorgon Är det tävlingsdags igen!
Det är inte heller vilken tävling som helst, det är internationell tävling vid Sofiero Slott, en rolig tävling tycker jag.
Gräsmattan lutar härligt så man alltid har uppförsbacke mot slutet. Jag brukar ligga sisådär tio minuter när jag kommit imål innan jag ens orkar resa på mig ;) Haha!
 
Det är första gången för Marwin på Sofiero imorgon vilket kan bli ganska intressant för där är nämligen himla mycket folk, en del ställer ut, en del är publik.
Såklart samlas det ofta ganska mycket folk runt agilityringen och det blir lite trångt att ta sig in och ut från sin plats man satt sig på, tur man har små hundar som man kan bära :)
Det ska bli väldigt intressant att se hur Lillen reagerar, om han tänker springa och glo på folk eller om han kan koncentrera sig ändå.
 
Jag har precis avslutat ett pannkaksmaraton här hemma så nu har jag pannkakor så det räcker och blir över  till imorgon!! Maten på Sofiero är dyr och sist var inte hamburgaren ens klar och inte heller särskillt god.. Långa köer och drygt och det gör mig bara irriterad så då får jag ta med mig egen "mat" istället!!
 
Önskar alla en superhelg!! :)
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

daysbyelin

En Blogg om mig ( Elin ) & mina hundars bravader !

RSS 2.0